Untitled
07 jul 2017
week 208: 2 t/m 8 juni

Op 2 juni is Laura met de Peuterspeelzaal weer naar ’t Veldje (speeltuintje) geweest. Er waren 4 leerlingen van het PeellandCollege die spelletjes met ze kwamen doen. Toen we Bas op gingen halen bij de Atletiekbaan, waar hij sportdag had, wilde Laura ook een rondje rennen en dus heeft ze dat gedaan; ze begon heel enthousiast, maar na een klein stukje rennen, heeft ze de rest van het rondje toch maar gewoon gewandeld . Tijn is met ons mee naar huis gereden en heeft gezellig bij ons geluncht. Bas, Laura en Tijn hebben nog even samen gespeeld en toen kwam Jolanda Tijn weer ophalen. Tante Maartje, oom Tom en Eline kwamen op bezoek en Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld in het zwembadje en onder de sproeier.
We zijn op 03 juni met zijn vieren naar de Ikea geweest. Daar moesten we nog wat kussens kopen voor Laura’s cadeautje. Daarna zijn we doorgereden naar Leon, waar we uitgenodigd waren voor een barbecue samen met Lizet, Jeroen, Kim en Karlijn en Bas, Sandra, Sven, Femke en Esmee. De kindjes hebben goed gegeten en fijn gespeeld. Bas, Laura en Karlijn “sliepen” met zijn drieën in een
tweepersoonsbed; dat was de bedoeling althans. Bas en Karlijn hebben nog een hele tijd liggen kletsen, wat we mooi konden volgen op de babyfoon van Jeroen en Kim. Uiteindelijk hebben we Laura, die wel sliep, in het midden gelegd en toen zijn Bas en Karlijn ook gaan slapen.
We zijn op 04 juni bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. We hebben er gezellig wat gedronken en zijn daarna nog even bij het huis gaan kijken wat opa en oma gekocht hebben. Opa en Lars hebben er al aardig wat gesloopt en er moet nog veel aan gebeuren. Bas en Laura hebben er heel fijn rondgerend. Na de lunch zijn we naar de verjaardag van oma Van Aerle geweest. Tante Maartje, Eline, tante Willeke, oom Teun en Daan waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld, ook een tijdje op de daktuin. Daar was Laura op haar knie gevallen en toen ze zag dat het bloedde, begon ze heel hard te huilen. Ze was vooral ook erg moe. We hebben gezellig nog met zijn allen frietjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan.
We zijn op 05 juni, tweede pinksterdag, naar het Dolfinarium in Harderwijk geweest. Bas en Laura hebben genoten! We zijn eerst naar de Dolfijnenshow geweest, die erg mooi was. Daarna naar een vage show, die niet zo heel spannend was, en toen naar een theatervoorstelling met zeeleeuwen, die wel weer erg leuk was. Ook hebben we nog een voorstelling met walrussen gezien; wat een GROTE beesten zijn dat! Bas en Laura hebben ook fijn in de speeltuintjes gespeeld. Op de terugweg hebben we nog bij de McDonald’s gegeten en toen was het feestje compleet 
Op 06 juni heeft Laura fijn gespeeld bij de Peuterspeelzaal. Toen we Bas ’s middags gingen halen, had Laura haar regenlaarzen aan. Samen met Stéfano heeft ze in een grote plas op het schoolplein gesprongen. Ze was tot aan haar liezen kletsnat, maar wat hadden ze een plezier . Levi wilde met Bas afspreken. Zijn moeder Jessy heeft Levi naar ons gebracht en ze heeft Laura ook met de auto meegenomen, omdat ze zo kletsnat was. Bas, Laura en Levi hebben fijn gespeeld. Ze hebben ook fijn in de tuin gespeeld: ze waren in de stromende regen op de trampoline aan het springen…
We zijn op 07 juni gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. We zijn nog even naar de kindermiddag geweest bij Albert Heijn, waar de nieuwe kinderhoek geopend was. Bas en Laura hebben er even gespeeld en geluisterd naar een verhaaltje dat voorgelezen werd.
Op 08 juni kwamen Gidus en Rob weer om aan de aanbouw te werken. Bas en Laura waren weer helemaal blij en gingen voor het ontbijt al in de tuin spelen. Laura heeft ’s morgens voor de laatste keer geoefend op de kleuterschool. Ze had even gehuild omdat ze mama miste, maar verder ging het ook nu weer erg goed. We hebben gezellig met zijn allen geluncht, Mark was ook thuis. Na de lunch heeft Laura op de bank een DVD liggen kijken. Ze was moe en allebei haar ogen lijken wat ontstoken; er komt flink wat rommel uit .








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative